Tuinaanleg Schoonhoven

Nog één keer de tuin op de schop en daarna heerlijk van het leven genieten. Dat was het doel van deze bewoners en dat is ook waar we rekening mee hebben gehouden tijdens de ontwerpfase.

De gehele tuin is als eerst leeggehaald. Van Kastanjeboom tot aan de laatste klinker. In ons ontwerp hebben we voorgesteld om grote tegels in een lichte frisse kleur te gebruiken. Hierdoor ontstaat er veel ruimte op het nieuwe terras. Naast de bestrating hebben wij ook een vlonder van fijnbezaagde hardhouten planken gemaakt en hier overheen een pergola van Douglas hout geplaatst. Als finishing touch laten we over deze pergola een Blauwe Regen groeien en hierdoor creëer je een heerlijk zitje om optimaal van je tuin te genieten. Voor de beplanting is een combinatie van bloeiend en niet-bloeiend met diverse hoogtes gekozen. Dit geeft veel variatie en zorgt ervoor dat je nooit uitgekeken raakt op al het moois in de tuin!

Laten we afspreken

Hebben wij uw interesse gewekt? Mooi! Laten we er dan meteen voor zorgen dat dit geheel wederzijds wordt. Vul hieronder de velden in en kom in contact met ons team.

Bedankt voor je bericht. We zullen zo snel mogelijk reageren.
Oops! Er is iets misgegaan bij het versturen.