Diensten

Onze aanpak

Van ontwerp tot aanleg en van renovatie tot aan onderhoud. Van dat ene kleine klusje wat ooit nog eens moest gebeuren tot aan die droomtuin die er dit jaar toch echt moet komen. Je bent bij ons aan het juiste adres! Wij houden van persoonlijk contact en komen dan ook graag even op bezoek om de plannen te bespreken. Door nauwe samenwerkingen met lokale leveranciers, houden wij de lijntjes kort en kunnen wij ons snel aanpassen naar de wensen van de klant.

Ontwerp

De juiste keuzes maken voor een tuin is altijd lastig. Laat ons je wensen noteren, brainstormen met een goed kopje koffie en jouw droomconcept uitdenken in een ontwerp. Niets is te gek, alles is bespreekbaar en met ons advies komen we samen tot een mooi geheel!

Aanleg

Hoe kunnen wij je droomtuin creëren? Dit kan door het ophogen van de tuin, bestrating en grindpaden aanleggen, plantenbakken maken, vlonders bouwen, schuttingen en overkappingen plaatsen, beplanting aanbrengen, vijvers aanleggen, en ga zo maar door. Wat wij niet kunnen? Daar zijn we zelf ook nog niet achter gekomen...

Onderhoud

Snoeien doet bloeien, maar alleen als dit op de juiste manier gebeurd. Een goed onderhouden tuin vraagt dan ook om kennis en kundigheid. Je wilt niets liever dan dat je tuin vol in bloei staat tijdens je verjaardag of een barbecue. Met een periodieke onderhoudsronde in je tuin zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken en dat je tuin het gehele jaar er mooi bij ligt. Het gras van de buren hoeft toch niet altijd groener te zijn?

Laten we afspreken

Hebben wij uw interesse gewekt? Mooi! Laten we er dan meteen voor zorgen dat dit geheel wederzijds wordt. Vul hieronder de velden in en kom in contact met ons team.

Bedankt voor je bericht. We zullen zo snel mogelijk reageren.
Oops! Er is iets misgegaan bij het versturen.