Tuinaanleg Schoonhoven

De uitdaging

Deze nieuwe bewoners van Schoonhoven hadden een flinke klus voor hun huis in de planning: de tuin volledig op de schop nemen. Door nieuwe buurtbewoners en kennissen werden wij getipt en kregen wij de uitdaging om de tuin leeg te halen en de door ons ontworpen tuin aan te leggen.

Het resultaat

Allereerst moest er grof geschut aan te pas komen. Oude struiken en overige beplanting werd met behulp van een kraan uit de tuin verwijderd. Toen er niets meer over was, kon het opbouwen beginnen! Achter in de tuin werd een op maat gemaakte overkapping van Douglashout geplaatst met daaronder een unieke bestrating. Deze bestond uit een combinatie van betonsteen (30x20cm) met oude siertegeltjes. Aan het huis zijn de bestaande tegels hergebruikt voor een extra terras en deze is met een pad van Ardennersplit verbonden met de bestrating bij de overkapping. Voor de afscheiding met de buren is de keuze gevallen op een hardhouten frame met betongaas, waar de beplanting tegen aan kan groeien.

Laten we afspreken

Hebben wij uw interesse gewekt? Mooi! Laten we er dan meteen voor zorgen dat dit geheel wederzijds wordt. Vul hieronder de velden in en kom in contact met ons team.

Bedankt voor je bericht. We zullen zo snel mogelijk reageren.
Oops! Er is iets misgegaan bij het versturen.