Tuinaanleg Thiendenland

Bij een nieuwbouwhuis hoort natuurlijk ook een nieuwe tuin. De wens van de klant? Een gezellig sfeertje met een buitenlands tintje. Door de verhuizing van een Rotterdams appartement naar een Schoonhovens nieuwbouwhuis was een mooie tuin een van de grote wensen.

Tijdens de aanleg is er gebruik gemaakt van bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de grote en strakke keramische tegels en deze kun je beschrijven als een echt kwaliteitsproduct. In de tuin was een groot stuk gras ook van harte welkom, zodat het kind hier genoeg speelruimte heeft en de ouders kunnen toekijken vanaf het loungeterras. Over dit terras is een pergola van Douglas hout geplaatst waarlangs een druif zal groeien. Onder de pergola is ook een schuifdoek aangebracht voor het zonlicht en deze is ook waterafstotend. De beplanting bestaat uit een verlichte Amberboom en diverse kruiden, zoals Tijm, Rozemarijn en Lavendel.

Laten we afspreken

Hebben wij uw interesse gewekt? Mooi! Laten we er dan meteen voor zorgen dat dit geheel wederzijds wordt. Vul hieronder de velden in en kom in contact met ons team.

Bedankt voor je bericht. We zullen zo snel mogelijk reageren.
Oops! Er is iets misgegaan bij het versturen.